Hip hip HOORAAAAY!

Hip hip HOORAAAAY!

Hip hip HOORAAAAY! We are having two party’s! Today KACE is celebrating our two year anniversary, and we are treating you with a special blog! Now you read our blog in about 5 minutes. Which means you can approximately read 210.379 KACE blogs in two years!

In the morning we usually write our blog while enjoying a nice cup of tea, like we do every morning. That’s about 802 cups of tea in two years. Besides our blog, we also have ordinary tasks that we have to work on, meanwhile we have worked on 217 projects and there is yet more to come. That is not surprising with the 62 customers we have built up in those two years. As you may have read in the first blog a concept is very important and therefore we write and draw many times a day. This cost us about 18 pens and pencils … And those pens are a part of our 43 office supplies standing in our office …

All those customers and potential customers have given us 158 meetings. Because of our projects we have received in two years, our computer disk is full, with our 4618 files it’s not so strange that the computer has already indicated about 624 times “your disk is full” … And yet we continue to design and find new fonts which we use for our customers, we now have the choice of 469 fonts …

Not only for our customers it is important to implement a corporate design, it is also important for your business! After an intensive investigation, we found about 37 yellow assecoires and you can find the word KACE 13 times in our office. Clearly you need to visit KACE!

From all this talk and designs you naturally get hungry and thirsty. So we drank about 416 bottles of SPA red, which give us back 104 euro deposit! Our blog is usually placed around noon, just before we go to lunch, in those two years we have tried 12 kinds of crackers at lunch … and in the afternoon we sometimes enjoy a few carrots. Well a few …! 31.2 kilos in two years! To get back to work afterwards. We have listened to 6240 hours of music in two years. One of the four interns, whined about one song of the top 40 list. That came on about 14 times in one week … And because we are so sweet, and we got sick of that same old playlist, we switched on to the radio for three weeks now.

Altogether we actually want to say that we are pleased with our 2 year anniversary and we want more cups of tea, carrots, try new crackers, satisfied customers, more music to listen to, and have more fun!

CHEERS, you may have one drink on our second anniversary.


The Dutch version

HIEP HIEP HOERAAAA! Het is twee keer feest! KACE bestaat vandaag twee jaar en jullie worden getrakteerd op een een speciaal blog! Nu lees je onze blog in ongeveer 5 minuten. Dat wil zeggen dat je in 2 jaar tijd ongeveer 210.379 KACE blogs kunt lezen!

S’ochtends schrijven we meestal de blog onder het genot van een lekker kopje thee, zoals we iedere ochtend een kopje thee drinken. Dat zijn ongeveer 802 koppen thee in twee jaar tijd. Naast de blog hebben we natuurlijk ook nog gewoon opdrachten waaraan we moeten werken, dat zijn ondertussen ongeveer 217 waaraan we hebben gewerkt en dan worden er steeds meer en dat is niet zo gek met 62 klanten die we in die twee jaar hebben opgebouwd. Zoals jullie in de eerste blog hebben kunnen lezen is een concept erg belangrijk en daarom schrijven en tekenen we veel uit, dat heeft ons zo’n 18 stiften en potloden gekost… En die stiften maken dan weer deel uit van de 43 kantoorartikelen die in ons kantoor staan…

Al die klanten en belangstellende hebben ons zo’n 158 meetings opgeleverd. Door de opdrachten die wij hebben gekregen in 2 jaar staat de computer erg vol, namelijk 4618 bestanden en dan is het niet zo raar dat de computer al ongeveer 624 keer heeft aangegeven dat de schijfruimte vol zit… En toch blijven we door ontwerpen en nieuwe lettertypes zoeken en gebruiken voor onze klanten, we hebben ondertussen de keus uit 469 lettertypes…

Niet alleen voor klanten is het belangrijk om een contante huisstijl door te voeren, ook voor je eigen bedrijf is dit belangrijk! Na een grondig onderzoek hebben we 37 gele assecoires en 13 keer het woord KACE in ons kantoor. Duidelijk dat je bij KACE op bezoek bent dus!

Van al dat gepraat en ontwerpen krijg je natuurlijk honger en dorst en daardoor dronken we ongeveer 416 flessen SPA rood, wat ons dan weer 104 euro statiegeld opleverde! Onze blog wordt meestal zo rond het middag uur geplaats, net voor we gaan lunchen, we hebben in twee jaar tijd 12 soorten crackers versleten tijdens de lunch… En in de namiddag genieten we wel eens van een paar worteltjes. Ofja een paar…?! 31,2 kilo in twee jaar tijd! Om erna weer aan het werk te gaan. We hebben in 2 jaar ongeveer een slordige 6240 uur aan muziek hebben opstaan. Waarvan één van de vier stagaires, die we hebben gehad in 2 jaar, zeurde dat dat ene top 40 nummer nou al 14 keer in 1 week is langs gekomen… En omdat wij zo lief zijn, en die playlist nou ook wel een beetje zat waren, zijn we sinds drie weken overgestapt op de radio.

Alles bij elkaar opgeteld willen we eigenlijk zeggen dat we blij zijn met ons 2 jaar bestaan en willen we nog meer kopjes thee drinken, worteltjes eten, crackers uitproberen, klanten tevreden stellen, muziek luisteren en nog meer plezier hebben!

CHEERS, jullie mogen er eentje drinken op ons 2 jarig bestaan.

Comments (0)
Join the discussion
Read them all
 

Comment

Hide Comments
Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share