Like & Win 3 unique kids posters.

Like & Win 3 unique kids posters.

A kids-room should obviously not be boring. When you search for your ideas, different things will come along to make your room as nice and matching as possible. A room can be dressed up in different ways. Think about colored walls, murals, matching accessories and so on .. There doesn’t have to be a lot of stuff in the room to create a cozy and childish atmosphere.

Kace also thought about this and designed three posters. All three fit together and are attuned to color. In terms of content there is variation. There is a poster with an illustration, one with a quote and a personal one. On the personal version we have combined the name, date of birth, length at birth, weight at birth and the place where he / she is born together.

Would you like to win these posters?
Go to our Facebook page! On Monday, July 11, we have posted a like and win action on our Facebook page. This is where you can win the three posters. The color and personalized text is aligned with the winner. Don’t you have children yourself, but you would like to win these for your nephew, niece, children of friends or anyone else? Don’t hesitate to join. Anyone can join the action and maybe you will win the posters!

What should you do to have a chance on winning?
Have you already joined the action, just wait and have your fingers crossed that you will be the lucky winner. If you haven’t, then LIKE our Facebook page and LIKE our ‘like & win’ post.

Have you already participated in our action? Then you won’t have to wait much longer in suspense. Wednesday, July 20 a.s. we will announce the winner on Kace’s Facebook page.

The Dutch version

Een kinderkamer moet natuurlijk niet saai zijn. Wanneer je opzoek gaat naar ideeën kom je van alles tegen om je kamer zo leuk en bijpassend mogelijk te maken. Een kamer kun je dan ook op verschillende manieren aankleden. Denk hierbij aan gekleurde muren, muurschilderingen, bijpassende accessoires en ga zo maar door.. Er hoeft niet veel op de kamer te staan om een gezellige en kinderlijke sfeer te creëren.

Kace is hiermee aan de slag gegaan en hebben drie posters ontworpen. Alle drie passen ze bij elkaar en zijn op kleur afgestemd. Qua inhoud variëren ze wel. Zo is er een poster met een illustratie, een met een quote en een persoonlijke poster. Op de persoonlijke variant staat de naam, geboortedatum, lengte bij geboorte, gewicht bij geboorte en de plaats waar hij/zij is geboren.

Wil jij ook deze 3 posters?
Ga dan snel naar onze Facebook pagina! Op maandag 11 juli hebben wij via Facebook een like en win actie geplaatst. Hier kun je de drie posters winnen. De kleur en persoonlijke tekst wordt met de winnaar afgestemd. Heb jezelf geen kinderen, maar vind je het wel leuk voor je neefje, nichtje, kinderen van vrienden of wie dan ook aarzel niet om mee te doen. Iedereen kan aan de actie mee doen en wie weet win jij de posters!

Wat moet je doen om kans te maken op de posters?
Heb je al met al met de actie meegedaan dan hoef je alleen nog maar te duimen dat jij de gelukkige winnaar wordt. Mocht je nog niet mee hebben gedaan LIKE dan onze Facebook pagina en LIKE onze ‘like & win’ post.

Heb je meegedaan aan de actie? Dan hoef je niet heel lang meer in spanning te wachten. Woensdag 20 juli a.s. maken wij via onze Kace Facebook pagina de winnaar bekent.

Comments (0)
Join the discussion
Read them all
 

Comment

Hide Comments
Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share