Kees or Kaa-Cee?

Kees or Kaa-Cee?

We from KACE often hear that our name is pronounced or written “wrong”. So we thought, we are going to solve this issue  once and for all. Do not get us wrong, we aren’t mad at the people who say or spell our name “wrong”, this happens daily to NIKE AND ADOBE also. So if you look at it like we’re in a pretty nice row …
Let’s start with the wrong verdict.

The most common mistake is “case / kees”. Unfortunately, ladies and gentlemen, this is not how you pronounce it. Well, not everyone, of course … We forgive our foreign customers because the Dutch language is rather difficult in both word and writing.
Followed by the error in writing ….

*on the phone*

“What is your company’s name again?”

“That’s KACE Design”

“K-C Design?”

“No, KACE Karel Anton Cornelis Eduard and then design ‘

“Oh, okay thank you”
And now the moment of truth!

* Drum roll *

The correct pronunciation is KAA – CEE, as you get the letter “K” and “C” pronounce apart.
But why is it actually KACE? Well, that is because the initials of the owner are actually the same as the well-known chicken restaurant … We couldn’t you can use that of course, so the middle letter is removed. Thereby KC remained. This has been formed to KACE.
Now you know how to pronounce KACE! Fortunately we fit into that beautiful row of big companies, apparently your business becomes huge, if people may mispronounce your business name!

You’ll hear from us

Greetings

KACE team

The Dutch version

Wij van KACE horen vaak dat onze naam “verkeerd” wordt uitgesproken of geschreven. Dus we dachten, dit gaan we voor eens en altijd de wereld uit helpen. Begrijp ons niet verkeerd, we zijn heus niet boos op de mensen die het “verkeerd” zeggen of spellen, dit gebeurd NIKE en ADOBE ook nog dagelijks. Dus als je het zo bekijkt zitten we best in een mooi rijtje…
Om te beginnen met de foute uitspraak.

De meest gemaakte fout is “case/kees”. Helaas dames en heren, zo hoort men het niet uit te spreken. Nouja, niet iedereen natuurlijk… Onze buitenlandse klanten vergeven we dit natuurlijk omdat de Nederlandse taal nogal moeilijk is in zowel woord als schrift.
Gevolgd door de fout in schrift….

*aan de telefoon*

“Wat was uw bedrijfsnaam nog eens?”

“Dat is KACE Design”

“K-C Design?”

“Nee, KACE met Karel Anton Cornelis Eduard en dan design”

“Oh, oke dankjewel”
En dan nu het moment van de waarheid!

*tromgeroffel*

De juiste uitspraak is KAA – CEE, zoals je de letter “K” en “C” los van elkaar uitspreekt.
Maar waarom is het eigenlijk KACE? Nou, dat komt doordat de initiale van de eigenaar eigenlijk gelijk zijn aan dat wel bekende kip restaurant… Dan kun je dat natuurlijk niet meer gebruiken, zodoende is de middelste letter weggehaald. Daardoor bleef KC over. Dit hebben wij uiteindelijk gevormd tot KACE.
Nu weten jullie hoe je KACE moet uitspreken! Gelukkig passen we in dat mooie rijtje, schijnbaar word je bedrijf groot, als mensen je bedrijfs naam verkeerd kunnen uitspreken!

Jullie horen nog van ons

Groetjes

Team KACE

Comments (0)
Join the discussion
Read them all
 

Comment

Hide Comments
Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share