Stand out in the pile

Stand out in the pile

Since yesterday, it’s officially summer! That means that the summer break is almost at the door for many of us. And that means that people flock to look for a summer job or the successful among us might want to apply for a real job!

If you are applying for a job, you need to send your CV along of course. And that is exactly where it often goes wrong, the CV …

Your CV is in addition to good and friendly attitude, the most important part of your application. Imagine you get dozens of CVs sent to you and they are all the same. A boring Word document, all the same “design”,  fonts, colors and layout. But then you see that one CV that stands out! Well what do you do, sure! You take him out of the pile and look at the highlights of that person. That’s how simple it works.

But a resume should be designed by someone, and yes, there the designer comes back. Because this is what a designer can do, designing a good looking resume. You do want that job of course that you’ve applied for. Besides the fact that your resume looks nice and neat, you look more reliable and more professional to employers. So we want to give you the tip to think and look at your CV once, is this attractive …? And if not, you’re always free to contact that one company whose colors are yellow and black … 😉

By the way, we wish you much success until the holidays! You can do it!
KACE team

The Dutch version

Vanaf gister, is het officieel zomer! Dat betekend dat de zomervakantie voor velen van ons bijna voor de deur staat. En dat betekent weer, dat mensen massaal gaan zoeken naar een vakantiebaantje of de geslaagde onder ons misschien wel gaan solliciteren voor een echt baan!

Als je gaat solliciteren, stuur je natuurlijk je CV mee. En dat is precies waar het vaak mis gaat, de CV…

Je CV is naast een goede en vriendelijke houding, het belangrijkste van je sollicitatie. Stel je voor jij krijgt tientalle CV’s doorgestuurd en ze zijn allemaal het zelfde. Saai Word documentje, allemaal de zelfde “vormgeving”,fontjes, kleurtjes en indeling. Maar dan zie je daar eentje die er totaal uitspringt! Nou wat doe je dan, tuurlijk! Je pakt hem er tussen uit en gaat een kijken wat die gene te bieden heeft. Zo simpel werkt het.

Maar ook een CV moet door iemand worden opgemaakt, en ja hooor, daar komt de vormgever weer om de hoek kijken. Want ook daar kan een vormgever voor zorgen, een goed uitziende CV. Je wilt natuurlijk wel die baan hebben waarop je hebt gesolliciteerd. Buiten het feit dat een verzorgde CV er mooi uitziet, kom je ook nog eens een stuk betrouwbaarder en professioneler over voor de werkgevers. Dus willen we jou de tip geven om toch eens na te denken om je CV eens te bekijken en te denken, is dit aantrekkelijk…? En zo niet, het staat je altijd vrij om dat ene bedrijf te contacteren waarvan de kleuren geel en zwart zijn… 😉

Voor de rest wensen we iedereen nog veel succes tot aan de vakantie! Jullie kunnen het!
Team KACE

Comments (0)
Join the discussion
Read them all
 

Comment

Hide Comments
Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share